fbpx

Makkelijk te desinfecteren toetsenbord en muis voor tandarts en ziekenhuis

Een medisch toetsenbord van Purekeys biedt maximale infectiepreventie voor tandarts en ziekenhuis, ze zijn gemakkelijk en snel te desinfecteren en typen als een normaal toetsenbord.

Compact Medisch Toetsenbord Purekeys
Purekeys Compact Toetsenbord

Ondanks het compacte formaat heeft het lettergebied de zelfde afmeting als dat van een normaal toetsenbord, daarnaast beschikt het ook over een apart numeriek gedeelte voor het snel invoeren van cijfers en speciale tekens. Ook is dit toetsenbord  gemakkelijk te monteren op een mobiel werkstation met de VESA-inserts op de achterkant.

Compact FA Medisch Toetsenbord Purekeys
Purekeys Compact Toetsenbord FA

Ondanks het compacte formaat heeft het lettergebied de zelfde afmeting als dat van een normaal toetsenbord, daarnaast beschikt het ook over een apart numeriek gedeelte voor het snel invoeren van cijfers en speciale tekens. De Compact FA (Fixed Angle) heeft een vaste ergonomische werkhoek van 6º. 

purekeys full size medisch toetsenbord
Purekeys Full Size Toetsenbord

Dit Full Size toetsenbord is naast het lettergebied voorzien van een sectie voor de pijltjestoetsen en bepaalde functie toetsen. Daarnaast beschikt het ook over een apart numeriek gedeelte voor het snel invoeren van cijfers en speciale tekens. Dit toetsenbord heeft een vaste ergonomische werkhoek van 6º. 

Medisch Toetsenbord Touchpad
Purekeys Touchpad Toetsenbord

Dit toetsenbord met touchpad is handig op plekken waar het gebruik van een muis niet mogelijk of niet gewenst is. Het grote touchpad ondersteund Windows 10 ‘two finger gestures’ wat u naast het bewegen van de cursor de mogelijkheid geeft om te swipen, scrollen en zoomen. Dit toetsenbord heeft een vaste ergonomische werkhoek van 6º. 

hygiënische muis van Purekeys
Purekeys Muizen

De hygiënische muizen van Purekeys zijn voorzien van een siliconen cover waar door de muis gemakkelijk schoon te maken is.  De ‘touchscroll’ geeft u de mogelijkheid om te scrollen als op een normale muis.

Purekeys Medisch Toetsenbord en muis
Advies over de producten van Purekeys?

Weet u nog niet precies welk product het beste bij uw werkomgeving past? We helpen u graag met het uitkiezen van het juiste product. Neem gerust contact op en ontvang een passend advies.

Medische toetsenborden van Purekeys zijn gemakkelijk en snel te desinfecteren. Ze zijn ontworpen voor gebruik in een omgeving waar gevaar dreigt voor besmetting via het toetsenbord. Alleen indien reinigen en desinfecteren in enkele seconden gedaan kan worden, zal dit in de praktijk ook regelmatig gebeuren. Daarom hebben Purekeys toetsenborden een volledig glad oppervlak zonder randen of naden waardoor het desinfecteren zeer snel en eenvoudig is. Met de dunne siliconen bescherming zijn de toetsenborden goed bestand tegen desinfectievloeistoffen terwijl de gebruiker kan typen als op een normaal toetsenbord.

Met één druk op de aparte ‘key lock’ kunnen de toetsen uitgeschakeld worden tijdens het reinigen en desinfecteren.
Purekeys medische toetsenborden zijn bestand tegen alle bekende desinfectie middelen zoals alcohol, peroxides, chlooroplossingen etc.
Het gebruikte zwarte siliconen is van een zeer hoogwaardige kwaliteit, de bedrukking is overzichtelijk en duidelijk.