fbpx
Purekeys Medisch Toetsenbord Full Size
Full size 50000100
Uitvoeringen:
Kleuren:
Snel te desinfecteren, maximaal typecomfort

Met het Purekeys Full Size Medisch Toetsenbord geniet je van een comfortabel typgevoel en de optimale hygiëne van een volledig vlak toetsenbord. De hoogwaardige siliconen toplaag is zeer snel en eenvoudig schoon  te maken met een doekje. Bij het schoonmaken drukt u op de speciale ‘cleankey’ en het toetsenbord wordt uitgeschakeld zodat u niks intypt tijdens het schoonmaken. Dit toetsenbord is uitermate geschikt voor ziekenhuizen en tandartsen.

Dit Full Size toetsenbord is naast het lettergebied voorzien van een sectie voor de pijltjestoetsen en bepaalde functie toetsen. Daarnaast beschikt het ook over een apart numeriek gedeelte voor het snel invoeren van cijfers en speciale tekens.

Ergonomisch

Fixed angle

De Full size (50000100) heeft een vaste ergonomische werkhoek van 6º.

IP66 Certified

Water- en morsbestendig

Met de dunne siliconen bescherming zijn de toetsenborden goed bestand tegen desinfectievloeistoffen terwijl de gebruiker kan typen als op een normaal toetsenbord. Met één druk op de aparte ‘key lock’ kunnen de toetsen uitgeschakeld worden tijdens het reinigen en desinfecteren. Purekeys medische toetsenborden zijn bestand tegen alle bekende desinfectie middelen zoals alcohol, peroxides, chlooroplossingen etc.

Wireless keyboard with drops
500XXX02 top 1500 pix

Kleuren

Zwart

Dit full size Purekeys toetsenbord is ook in het zwart verkrijgbaar.

Optimale Hygiëne

Gemakkelijk reinigen

Medische toetsenborden van Purekeys zijn gemakkelijk en snel te desinfecteren. Ze zijn ontworpen voor gebruik in een omgeving waar gevaar dreigt voor besmetting via het toetsenbord. Alleen indien reinigen en desinfecteren in enkele seconden gedaan kan worden, zal dit in de praktijk ook regelmatig gebeuren. Daarom hebben Purekeys toetsenborden een volledig glad oppervlak zonder randen of naden waardoor het desinfecteren zeer snel en eenvoudig is.

Wireless keyboard cleaning